Verlichting over de vaart

  • Startdatum:
  • Starttijd:
  • Locatie: Over de vaart

Aldjiersploeg Bakkeveen 2022

Bakkeveen weer verlicht ondanks hogere stroomkosten !

Vanaf medio november komt er weer verlichting over de vaart in Bakkeveen. Wel is besloten om de verlichting minder lang te laten branden om minder energie te gebruiken. Overigens: we gebruiken kleine LED-lampjes.
Maar zonder u bijdrage wordt het de komende jaren lastig. Dus geef bij de collectanten (Nu ook via QR-code).

Net als voorgaande jaren zullen we weer een mooi verlicht Bakkeveen krijgen; de bogen over de vaart worden weer gehuurd. Tevens komen er wat kerstbomen en kerstornementen door Bakkeveen te staan. De bogen worden op 14 november opgehangen en blijven hangen 9 januari 2023.

Vorig jaar konden we in verband met Corona weinig collectanten krijgen. Gelukkig is door een behoorlijke bijdrage van de Vlooienmarkt ons vorige seizoen financieel gezien nog goed afgesloten.

Vanaf half november hopen we dit jaar wel voldoende collectanten te vinden. Hierbij hopen we de financiën weer snel aan te vullen. U kunt contant doneren, maar via een QR-code kunt u ook digitaal betalen. Scan de QR-code met uw camera app in en u kunt rechtstreeks geld overmaken, handig als u geen kleingeld in huis heeft. (De QR-code is een samenwerking met de Vlooienmarkt)

Van de collecte opbrengsten wordt de feestverlichting, waaronder onderhoud aan kabels, stroomkosten, cq. aankleding in het dorp betaald.

Want een verlicht Bakkeveen in de donkere dagen willen we toch niet missen.

DE COLLECTE vindt plaats tussen half November en half December.

Zonder u en onze enthousiaste vrijwilligers zou dit alles niet mogelijk zijn.

De Aldjiersploeg

Geplaatst in:

Geef een reactie