Sport / spelcarrousel voor de jeugd

  • Startdatum:
  • Starttijd:
  • Locatie: Bakkeveen

Zoals we al eerder verteld hebben, wordt er 24 en 25 juli gespeeld en gesport in Bakkeveen. Kinderen vanaf de basisschoolleeftijd 4 tot 14 jaar kunnen één /twee dagen lekker sporten en dat allemaal gratis!

Dankzij een subsidie kan “Bloeizonekids Bakkeveen” samen met tennis, outdoor, voetbal, Optisport, SDM  en Code Hans (jeugdwerk) wat moois organiseren.

Er wordt een spel/sportcarrousel aangeboden waarin de kinderen in groepen langs de verschillende activiteiten gaan. Tussendoor wordt er geluncht.

Bovengenoemde organisaties zetten een fantastisch sportief en leuk programma neer, onder andere is er een klimwand, wordt er een voetbalclinic gegeven door SC Heerenveen, is er lasergamen, dans en een tennis clinic.  Het precieze programma hangt af van het aantal aanmeldingen. De groepen worden na aanmelding ingedeeld.

  • De kinderen van groep 1 tot en met 4 kunnen zich opgeven voor 1 dag: maandag 24 juli
  • Voor de kinderen van groep 5 tot en met 14 jaar hebben we twee dagen gevuld, 24 en 25 juli

Tijd: 10.30 – 15.00
Verzamelplaats: Voetbalveld VV Bakkeveen

Woon je in Bakkeveen, kom gezellig mee doen en geef je op vóór 23 juni.

[email protected]

Emy Hoogenboom
Garma Renkema
Laura Teeuwen

We zijn wel op zoek naar vrijwilligers om de groepen te begeleiden en van de ene activiteit naar de volgende te kunnen loodsen. Vrijwilligers kunnen zich melden bij Laura Teeuwen ([email protected]).

www.bakkeveen.nl/bloeizone

Geplaatst in:

Geef een reactie