Slotplaats Festival

  • Startdatum:
  • Starttijd:
  • Locatie: Landgoed De Slotplaats

Na het grote succes van vorig jaar vindt er zondag 29 oktober een nieuwe editie plaats van het Slotplaatsfestival.

Rondom het iconische landhuis De Slotplaats kun je deze dag heerlijk struinen langs kraampjes vol oude en nieuwe ambacht, lokale en mooie producten.

Niks zo duurzaam als de natuur
Tijdens korte natuurexpedities duik je het bos in om naar paddenstoelen en diersporen te speuren en hoor je verhalen over de herfst en de winterslaap.

Onze boswachters van Natuurmonumenten houden deze dag spreekuur dus ga ook zeker even bij hen langs! Ondertussen kunnen de jonge boswachters in de dop volop speuren, spelen en knutselen bij alle OERRR activiteiten. Enne, vergeet niet om schone kleren mee te nemen en laarzen te dragen, want vies worden mag!

Eten en drinken van dichtbij
Natuurlijk proef je gedurende de hele dag wáár je eet. In het restaurant De Slotplaats, bij de foodtruck of op de groene markt geniet je van biologische lekkernijen van lokale boeren en leveranciers of van het landgoed zelf!

Kom je ook?
Het Slotplaatsfestival vindt op zondag 29 oktober plaats op landgoed De Slotplaats in Bakkeveen en duurt van 10:00 tot 17:00 uur. Toegang is gratis. Voor sommige activiteiten moet worden betaald.

Geplaatst in:

Geef een reactie