PuurBakkeveen: Nieuwjaarsfeest

Tussen kerst en oud en nieuw worden verschillende activiteiten georganiseerd in de tent van Puur Bakkeveen Winterland.
Hieronder het voorlopige algemene programma, zoals bekend begin november 2018.

22 december – Kerstmarkt
Krijg jij er ook geen genoeg van? Puur Bakkeveen – Winterland haalt het ultieme kerstgevoel naar Bakkeveen.
Heb je zelf nog spullen die je graag te koop wilt zetten, dan is dat bij ons mogelijk! Geef je op via ons contact formulier op www.puurbakkeveen.nl

28 december – Teenage night
Iedereen is welkom vanaf 12 jaar en ouder. Op deze avond is er genoeg te beleven zoals een Rodeo stier en een Energy pong tafel. Ook kunnen de voetjes van de vloer op de dansvloer met DJ !

29 december
Nog een keer uit je dak gaan in 2018. Op de laatste zaterdag avond van 2018 hebben we een speciale actie. Voor maar €35,- kan je de hele avond drinken halen en is de entree gratis. Wie wil dat nou niet?! En alsof dat nog niet genoeg is, zal deze avond gevuld worden door de party band Kings of Diamond EN komt Q-music langs met het foute uur!

Dus sleep je vrienden en vriendinnen mee naar dit geweldige laatste feest van 2018 want dit mag je niet missen.

30 december – Ouderendag
We vergeten de ouderen natuurlijk niet en speciaal voor hun organiseren we op 30 december een dag die volledig in het tekent staat van de ouderen. Een dag vol verwennerij met een brunch die aangeboden wordt door de organisatie. Tijdens deze brunch zal er vermaak zijn waar u nog lang over na kan praten met uw kleinkinderen.

1 januari – Nieuwjaarsnacht
Natuurlijk vier je zoals van ouds nieuwjaarsnacht in Bakkeveen. Kom met vrienden en familie de eerste uren van het jaar vieren bij ons in de tent.

Ook dit jaar is Lytse Hille weer van de partij en naast deze geweldige artiest zullen Douwe Kamminga en De Picobello B.V. de tent doen laten schudden.

Locatie: Mjumsterwei 16, Bakkeveen
Website: www.puurbakkeveen.nl

Geplaatst in:

Geef een reactie