Natuurwandelen

 • Startdatum:
 • Starttijd:
 • Locatie: Dundelle

Hervatting Natuurwandelen vanaf dinsdag 9 juni a.s.

Met ingang van 9 juni hervatten we de begeleide natuurwandelingen op dinsdagmorgen 9.30 uur vanaf Dúndelle. Op 2 juni hebben we met aantal begeleiders ‘proef gewandeld’ en daarna afspraken gemaakt over de condities, waaronder we weer willen starten. We werden tijdens de wandeling verrast door luid vogelgezang, maar ook  door de droogte van het landschap.

Begeleiders en overige deelnemers maken zelf een afweging of zij deelnemen. Dat is ieders eigen verantwoordelijkheid. Heeft u klachten die kunnen wijzen op besmetting met het coronavirus, blijf dan thuis! Voor aanvang wandeling zal de begeleiding hier ook naar vragen.

Verzamelen vóór Dúndelle. Om 9.30 uur vertrekken wij. We houden allen anderhalve meter afstand tot elkaar, zullen elkaar hierin steunen en zo nodig aanspreken. We kiezen voornamelijk routes over wat ruimere paden. Na afloop rond 10.30 uur kunnen wij op het terras bij Dúndelle een kopje koffie of andere consumptie gebruiken (betaling met ‘de pin’). We horen dan graag hoe ieder de wandeling in deze nieuwe situatie heeft ervaren en staan open voor nieuwe ideeën.

Komt u ook?

Fred Hoogenboom

Geplaatst in:

2 reacties op “Natuurwandelen

 1. Brigitte Koninga zegt:

  Beste Fred, mag ik deze natuurwandelingen bekend maken onder onze campinggasten? Het zijn 50plussers die van de natuur houden en goed omgaan met de 1,5 meter afstand. Denk dat er belangstelling onder hen is voor jouw natuurwandelingen.

  Nog 2 belangrijke zaken om te kunnen beantwoorden aan onze gasten:
  Zijn er kosten aan verbonden?
  Waar en hoe geven potentiële wandelaars zich op?

  Hoor graag van je.

  Hartelijk groet,
  Brigitte Koninga, camping & restaurant De Drie Provinciën

 2. Fred Hoogenboom zegt:

  Dag Brigitte. Natuurlijk zijn gasten van jullie camping welkom. We vertrekken iedere dinsdag om half tien van Dundelle. We wandelen ongeveer een uur, en drinken nog een kopje koffie samen. Er zijn altijd twee begeleiders. Het aantal deelnemers varieert
  Soms zijn er maar enkele, maar soms ook twaalf of veertien. Opgave vooraf is niet nodig.Als je een kop koffie drinkt, moet je dat we zelfbetalen
  Fred Hoogenboom
  Hoogenboom.f@home.nl. 0516 541446 in

Geef een reactie