Laatste dag inzenden opmerking maaibeleid

Maaibeleid gemeente
De gemeente heeft in 2020 hun maaibeleid aangepast en daar zijn wij als inwoners van Bakkeveen wel even van geschrokken. Opeens werden de gazons en grasstroken niet meer gemaaid en de reden daarvan was niet altijd duidelijk. Een motivatie was wel het versterken van de plantenbiodiversiteit en het versterken van de soortenrijkdom. Vanuit meerdere straten zijn er vragen en klachten binnen gekomen over het maaibeleid.

De Doarpstún heeft met de gemeente de afspraak gemaakt om deze winterperiode het maaibeleid in Bakkeveen aan te passen en daarbij zoveel mogelijk rekening te houden met de wensen uit Bakkeveen.

Wij vragen van jullie als inwoners van Bakkeveen om met ons mee te denken waar en hoe het maaibeleid aangepast kan worden. Stuur een kort mailtje naar [email protected] met de locatie waar het om gaat en een motivatie waarom er op die plaats een ander maaibeleid zou moeten komen.

Graag zien wij jullie reactie voor 20 januari 2022 in de mail. Het is in ieder geval een mooie gelegenheid om dit tijdens een nieuwjaarsbijeenkomst van de buurt te bespreken.

Doarpstun Bakkefean

Geplaatst in:

Geef een reactie