Kamermuziek op De Slotplaats

Kaartverkoop NMF Kamermuziekfestival bij Natuurmonumenten van start

Muzikaal natuurtalent brengt landgoed De Slotplaats tot leven op 7 oktober

In het weekend van 6 tot 8 oktober opent Natuurmonumenten de deuren van cultureel erfgoed voor het NMF Kamermuziekfestival. Op zeventien bijzondere locaties kunnen bezoekers genieten van kleinschalige optredens met unieke muziekinstrumenten. Beleef jazz op een jachtslot, Mozart in een fort of blazers in het bos. Landgoed De Slotplaats in Bakkeveen is één van de cultuurhistorische locaties waar een muzikaal programma wordt aangeboden. Kaarten zijn nu te koop via nm.nl/kamermuziekfestival

Op zaterdag 7 oktober presenteren we op landgoed De Slotplaats twee jonge talenten op viool en cello: Quinten van Brummen en Joshua Hassler-Forest. Ze zullen stukken spelen van onder andere Glière en Cassadó. Het bijzondere aan dit concert is de couleur locale: beide musici komen uit de streek, en bovendien is de lunch die tussen de stukken door geserveerd wordt, volledig gemaakt met producten uit de directe omgeving en de eigen moestuin van De Slotplaats.

Voorafgaand aan deze biologische driegangen verassingslunch en het concert door de jonge topmusici, is er een wandeling over het landgoed. Beuken van wel 250 jaar oud, prachtige cultuurhistorische objecten en vele vogels en reeën wachten op je komst!

Voor het volledige programma en het reserveren van kaarten zie nm.nl/kamermuziekfestival.

Geplaatst in:

Geef een reactie