Investeren in zonnedak: laatste dag

Bijdragen aan een duurzame energievoorziening?

Dorpscoöperatie Duurzaam Bakkeveen gaat in januari 2022 starten met haar 1e postcoderoosproject door de aanleg van een zonnedak op het dak van Garage- en Mechanisatiebedrijf Veenstra.

Tot 1 december 2021 kunnen inwoners van Bakkeveen en aangrenzende postcodegebieden zich aanmelden om deel te nemen aan dit postcoderoosproject. Ook als u al zonnepanelen op uw dak heeft liggen kunt u deelnemen aan dit project!

De coöperatie zal maximaal 650 participaties van 100 euro uitgeven, die in vijftien jaar met een rente van 5% annuïtair worden afgelost.

Als U belangstelling heeft voor deelname kunt U een bericht sturen aan [email protected] of contact op nemen met een van de bestuursleden van de coöperatie. De bestuursleden zijn Roel Hoekstra, Miente Pera, Josien Meulenhoff, Wim Dijk en Fred Hoogenboom.

Als coöperatie hopen we dat een maximaal aantal inwoners van Bakkeveen gaat deelnemen. Zo kunnen we samen de energievoorziening van Bakkeveen verduurzamen en nieuwe activiteiten op dit gebied ontwikkelen.

Voorzichtig denken we al een volgend project, daarvoor zijn wij als coöperatie op zoek naar nieuwe daken. Mocht u, als bewoners/ondernemer in Bakkeveen, beschikken over een groot dak en overwegen of bereid zijn om dat samen met ons als coöperatie voor energieopwekking in te zetten dan horen we dat graag, ook dan kunt u een bericht sturen aan [email protected]  of contact met een van ons opnemen.

Fred Hoogenboom

Geplaatst in:

Geef een reactie