Inloopcafé

  • Startdatum:
  • Starttijd:
  • Locatie: Dundelle, Bakkeveen

Inloopcafé
Het inloopcafé draait ook in de zomermaanden door. Dit op verzoek van verschillende inwoners die  aangeven dat juist de zomermaanden de saaiste maanden zijn omdat alle activiteiten van verenigingen dan stoppen. Met  vrijwilligers Mary en Truus  en Engel en Andries gaan we aan de slag om er leuke afwisselende middagen van te maken. Het inloopcafé is voor iedereen, jong en oud , die zin heeft in een babbeltje, een spelletje, biljarten, midgetgolven of andere activiteiten. Er hoeft niets. Komende woensdagen dus weer naar het inloopcafé bij Dúndelle van 14.00 – 16.00u. 17 mei is alleen het café beschikbaar.

Vragen over mobieltjes of tablets ?
Iedere laatste woensdag van de maand, in april dus  op 26 april is het mogelijk tijdens het inloopcafé  hulp te vragen voor het bedienen van het mobieltje of de  tablet. Gezien de eerdere ervaringen zal dit weer veel mensen blij maken.

Wandelen vanuit het inloopcafé ?
We onderzoeken de mogelijkheid om op de woensdagmiddag een ommetje te lopen vanuit het inloopcafé. Is hier belangstelling voor?

Rolstoelwandelen ?
Tot enkele jaren geleden was er een rolstoeldag in Bakkeveen. Er werd dan met rolstoelers een rondje gemaakt over het rolstoelpad of familiepad zoals het elders heet.. Dit pad ligt er nu weer prachtig bij. We zoeken vrijwilligers die een keer met rolstoelers op pad willen bij voorkeur op een woensdagmiddag vanuit het inloopcafé. We herstellen dan de oude traditie die bij het aanleggen van het rolstoelpad  was ontstaan.

Geplaatst in:

Geef een reactie