Infoavond Energiewijs Bakkeveen

  • Startdatum:
  • Starttijd:
  • Locatie: Dundelle

U wilt groene lokale stroom en/of u wilt zonnepanelen, maar deze kunnen niet op uw dak?

Dan is het voor u interessant om op maandag 4 november naar onze bijeenkomst te komen over de mogelijkheden om een energiecoöperatie in Bakkeveen op te richten”.

  • ECoop’ komt vertellen over de mogelijkheden om te participeren in een collectief beheerd zonnedak (bijvoorbeeld de Postcoderoosregeling).
  • Energie VanOns’ zal de voor- en nadelen van een energiecoöperatie toelichten en de combinatie van een lidmaatschap met het gebruik van duurzame energie

U bent van harte Welkom!

Maandag 4 november 20:00 uur in Dundelle

EnergieWijs Bakkeveen

 

Wij zijn er als leden van de werkgroep Energiewijs Bakkeveen van overtuigd dat de energietransitie in Nederland met kracht moet worden doorgezet. We zien ook dat dat nog lang niet krachtig genoeg gebeurt en dat de resultaten achterblijven bij wat er nodig is, om voor toekomstige generaties een leefbare wereld achter te laten.

Maar met de middelen die we aangereikt krijgen, doen we wat we kunnen. Laat ons niet in de steek. Doe mee. Ook voor de uitvoering van de nieuwe taken die we nu op ons nemen, kunnen we nog best wat hulp gebruiken. Denkt U een bijdrage te kunnen leveren aan het vormgeven en besturen van een energiecoöperatie, laat het ons weten.

Geplaatst in:

Geef een reactie