Iepenloftspul: In pakje foar signor Pandarello

Reizend Iepenloftspul, samenwerking tussen “Kom mar op” en LEEF.

– Een ode aan de magie van vergankelijkheid –

Een reizende openluchtvoorstelling, over het beroemde, in verval geraakte, circusgezelschap Pandarello. Wat een uitdaging! Kom mar Op uit Suwald gaat de samenwerking aan met enthousiastelingen uit drie dorpen; Suwâld, Wyns & Bakkefean. Het belooft een waar spektakel te worden.

Op 20 september gaat dit unieke iepenloftspul van start in het sprookjesachtige Suwâld waarna het zal afreizen naar het wonderschone Wyns. Tot slot slaat het zijn kampement op in het buitengewone Bakkefean. Een parade van woonwagens, rijdende decorstukken en lokale talenten leidt naar het terrein waar men kan genieten van een voorprogramma. Deze bijzondere productie vol vervreemding, verwondering en verdieping is geschikt voor het hele gezin.

Het verhaal begint bij een meisje dat pakjes bezorgt bij een circusgezelschap waarvan de tent onlangs is ingestort. De hoop op succes is sindsdien vervlogen. Ze ontmoet diverse personages die haar helpen om de mysterieuze boodschap van de pakjes te ontcijferen. In pakje foar Signor Pandarello is geen gewone voorstelling, het is een eerbetoon aan de menselijke veerkracht en de kracht van hoop.

Een unieke, melancholische en meeslepende voorstelling waar jong en oud in meespeelt.

Kom mar op! is ervan overtuigd dat “In pakje foar Signor Pandarello” het publiek zal verrassen en vermaken. Men nodigt iedereen van harte uit om deze unieke voorstelling & parade te komen bekijken. Komt dat zien en stap in de wereld van Pandarello.

Kijk voor meer informatie en kaart verkoop op: www.kommarop.frl

Geplaatst in:

Geef een reactie