Huisartsenpraktijk ’s middags gesloten

  • Startdatum:
  • Starttijd:
  • Locatie: Bakkeveen

10 jaar Huisartsenpraktijk Bakkeveen

Op 15 september as. is het alweer 10 jaar geleden dat dokter Friezema en dokter Brouwers de huisartsenpraktijk en apotheek overnamen van dokter Vermeulen.

De afgelopen tien jaar hebben wij Bakkeveen en omstreken en zijn prachtige inwoners beter leren kennen. Dagelijks genieten wij van de mooie omgeving en het contact met iedereen die onze praktijk bezoekt of waar wij op huisbezoek gaan.

Als gevestigd huisarts is het een waar privilege om zo dichtbij mee te kijken in de levens van vele mensen. Na tien jaar hebben wij dan ook het gevoel gekregen onderdeel te zijn van Bakkeveen.

In de afgelopen tien jaar is er ook veel veranderd. Wij hebben het aantal spreekkamers kunnen uitbreiden. Er zijn meerdere spreekuren ontstaan zoals: praktijkondersteuner van de GGZ volwassenen en jeugd, een diëtiste inpandig, uitbreiding van de assistenten spreekuren met onder andere bloedprikken. Fysiotherapie in het zelfde pand. Een nieuwe huisarts in de praktijk waarnemer dr. Schuurman.

Op 14 september zal onze praktijk vanaf 12.30 uur gesloten zijn om het tien jarig bestaan met ons personeel in te luiden. In de week na 15 september zullen er enkele activiteiten in en rond de praktijk zijn om dit heugelijke feit te vieren.

Momenteel is dokter Brouwers bezig met de opleiding Lifestyle Medicine in Amerika. Leefstijlgeneeskunde houdt zich bezig met preventie en behandeling van ziekte. Mocht u hier meer over willen weten en wat dokter Brouwers voor zou kunnen betekenen, dan bent u welkom op haar spreekuur.

Daarnaast is dokter Brouwers bezig met het “Blue Zone Bakkeveen” project. In het kader daarvan wordt op 29 september het Griene Waech festival gevierd vanaf 15 uur bij Theeschenkerij de Slotplaats. U heeft allen het plastic kunstwerk met daarin de planten kunnen bezichtigen. Het is nu bijna tijd om te oogsten en om van de heerlijke groenten hapjes te maken, welke u tijdens het festival kunt proeven. Tot 29 september.

Huisartsenpraktijk Bakkeveen

Geplaatst in:

Geef een reactie