Gezellige ANBO-middag

  • Startdatum:
  • Starttijd:
  • Locatie: De Wier, Ureterp

ANBO en Ynrin

De (voormalige) ANBO en de Ynrin verzorgen een gezellige middag op 20 februari om 14.30 uur.

Er deden zich stemmen op dat bij oud-leden van de ANBO er behoefte is aan een bijeenkomst zoals deze vroeger werd georganiseerd. Ook bij het Activiteitencentrum de Ynrin was het idee geboren om eens voor aanvang van het ’10-tjes-buffet’ de inwoners van Ureterp en omstreken een leuke middag aan te bieden.

Daarom vragen wij alle geïnteresseerde volwassenen uit Ureterp en omliggende dorpen om op donderdag 20 februari0 om 14.30 uur naar mfc De Wier in Ureterp te komen. (Voor degenen die niet eerder in De Wier zijn geweest, is het een mooie gelegenheid om eens nader kennis te maken).

U wordt dan getrakteerd (dus geen entree) op een aantal films gemaakt door Anton Stoelwinder. Anton maakt al meer dan 30 jaar film- en videoproducties voor bedrijven en overheden. Anton heeft onder andere een film gemaakt over de historie van Opsterland, die hij ons graag voor de pauze wil laten zien. Voor de rest laten we ons verrassen. De duur van het programma is ongeveer 2 uur, dus graag op tijd aanwezig, want vol is vol!

Na afloop van de voorstelling, kunt u vrijblijvend deelnemen aan het ’10 tjs-buffet. Kosten € 10,– per persoon, opgave alleen met betaling voor 19 februari aan de bar bij Henk of Grytsje in mfc De Wier  info: tel. 0512-301440. Ook hier geldt: vol is vol!

Voor nadere informatie over de voorstelling kunt contact opnemen

  • G. Dijkstra (ANBO) tel. 0512-301740 of
  • R. Wenkenbach (de Ynrin) 06-51582766.

 

Geplaatst in:

Geef een reactie