Filmhuis Bakkeveen presenteert …

Filmhuis Bakkeveen

Vanaf september t/m april worden acht films vertoond. De avonden worden gehouden in Dúndelle om 20.00.u. Inloop vanaf half acht. Kosten €7,- inclusief een consumptie. Er is gekozen voor de vrijdagavond.

We starten op vrijdag 22 september. Overige data voor seizoen 2017/2018 zijn: 20 oktober, 17 november en 15 december. In 2018 worden nog vier films vertoond op 19 januari, 16 februari, 16 maart en 20 april. Mensen die op de mailinglist staan worden per keer uitgenodigd.

Welke films worden vertoond?
Het gaat om films die niet in de normale bioscoop worden vertoond, zgn. arthouse-films.  Dit zijn films niet zozeer gericht op commercieel succes. Het gaat vaak om mooie beelden, goede verhaallijnen en prachtig spel van de acteurs. De keuze wordt voorlopig gemaakt door de genoemde drie mensen die het filmhuis organiseren.

Zijn er nog bijzonderheden te melden?
Het is mogelijk voor €10 een Vriendenpas aan te schaffen “Vrienden van Filmhuis Bakkeveen” , waarmee je  €2,- korting krijgt op de 8 films van het seizoen 2017/2018. Toegang is dan dus niet € 7,– maar slechts € 5,– per film. Daarnaast geeft de vriendenpas de mogelijkheid éénmaal gratis een  introducee mee te nemen.

We hebben ook Filmkadobonnen in de aanbieding, kosten €7,- per stuk. Misschien kan in de toekomst een filmweekend worden georganiseerd. Kortom plannen genoeg.

KADOBONNEN ZIJN AL TE KRIJGEN bij Sybrand, Sietske en Emy. De vriendenpas kan op 22 september bij de kassa worden aangeschaft (evenals de filmkadobonnen).

Aanmelden voor de mailinglist? Mail Sybrand Bosma :  filmhuisbakkeveen@gmail.com

Als u op de mailinglist staat, krijgt u bericht welke film wordt gedraaid.

 

 

Geplaatst in:

Geef een reactie