Fietsfeest bij Meinsma !

Fietsfeest bij Meinsma Fietsen!
31 maart en 1 april 2023

Eind maart/begin april is het Fietsfeest!
Alle voorbereidingen zijn in volle gang om er weer een fantastisch fietsfeest van te maken. Beide dagen bent u van harte welkom om alle fietsen en e-bikes te komen bekijken en te proberen! Heeft u op dit moment geen nieuwe fiets nodig? Dan bent u alsnog van harte welkom! De koffie en een heerlijk gebakje staan voor u klaar!

  • Vrijdagavond verzorgt de Blowing Away band een spetterend live-optreden in de tent. Onder het genot van hapjes en drankjes draait het ‘rad van avonduur’ regelmatig om prachtige prijzen te verloten. Raceliefhebbers kunnen een race-ervaring opdoen, er is voor elk wat wils!
  • Zaterdagmiddag om 14 uur verloten wij onder alle aanwezigen een splinternieuwe Gazelle Citygo t.w.v. € 679,00! En dat is geen foute 1 april grap natuurlijk. Ook zal het rad van fortuin een aantal mensen nog verrassen met prachtige prijzen. Voor de kinderen is er een springkussen waar ze zich heerlijk op uit kunnen leven.

Het fietsfeest zou geen fietsfeest zijn als er geen mooie acties zouden zijn. Daarom ontvangt u bij aanschaf van een nieuwe e-bike een gratis accu-upgrade waardoor u meer kilometers met een volle accu kunt rijden. Daarnaast mag u een mooie fietstas uitzoeken ter waarde van maximaal € 100,–.

Is het allang tijd voor een nieuwe fietsendrager of heeft u er nog niet een? Wij verkopen de fietsendragers van Movanext. Een ingenieus systeem zorgt ervoor dat u de drager alleen maar uit hoeft te klappen waarna hij direct vast zit aan uw trekhaak. Deze drager kost normaliter € 459,–, wij bieden hem u deze dagen aan voor € 399,–! De uitvoering met led-verlichting is afgeprijsd van € 479,– voor € 419,–! Het is zeker een aanrader om de drager even te bekijken deze dagen. U zult versteld staan van het enorme gemak dat deze drager biedt!

Het dragen van een fietshelm lijkt een overbodige luxe maar niets is minder waar. Veiligheid staat voorop! Wij betalen deze dagen de BTW als u een fietshelm aanschaft!

Kortom, er is tijdens het Fietsfeest weer van alles te bekijken en te beleven bij Meinsma Fietsen! Van harte welkom!

Meinsma Fietsen
Duerswâld 8
9241 CX  Wijnjewoude
www.meinsma-fietsen.nl

Geplaatst in:

Geef een reactie