Dodofestival dag 2

Lieve dorpsgenoten, vakantiegangers, buitenlui en iedereen die van een goed feestje houdt,

Over iets minder dan een maand is het alweer zo ver: Het Dodo Festival 2019!

Vanaf vrijdagmiddag 16 augustus 12:00 uur beginnen we aan de 11e editie met verschillende Nederlandstalige artiesten zoals Nick en Simon + band, Jannes, Tino Martin, Dries Roelvink en nog véééél meer. Dit wordt ook allemaal live op de radio uitgezonden door RadioNL!

Vanaf 14:30 tot 17:00 zullen er weer leuke kinderactiviteiten zijn voor de jongere festivalbezoekers in de kinderhoek! ’s Avonds gaan we direct door met o.a Vangrail, De Doelleazen, Tim Douwsma en nog veel meer. En dit allemaal met gratis entree!

Zaterdag
Als de stofwolken en bierdampen weer opgetrokken zijn van de vrijdagavond gaan we zaterdag 17 augustus vanaf 18:00 uur weer vol gas verder met o.a. The Wetnecks, BZB, The Nightflight en DJ Auke. In ons Nitro Café zullen dit jaar de Dodo’s út de regio te vinden zijn! Allemaal lokale zangers zoals Lytse Hille, Gaatze Bosma, Hessel en Ineke en natuurlijk onze dorpszanger Zanger Siebe.

Maar wat kost dit allemaal? Zoals eerder genoemd is de vrijdag compleet gratis toegankelijk!

De zaterdag beginnen we om 18:00 en is de entree tot 20:00 uur gratis.

Na 20:00 uur is de entree €10,–. Let op: er kan een rij staan, dus hou hier rekening mee!

Wij zoeken nog vrijwilligers die ons op de vrijdagavond en zaterdagavond willen assisteren achter de bar! Lijkt je dit super tof, meld je dan aan op www.dodofestival.nl/vrijwilligers

Als je munten met korting in de voorverkoop wil scoren dan kan dat! Kijk snel op www.dodofestival.nl/munten voor de pakketten en de korting!

Dodofestival

 

Geplaatst in:

7 reacties op “Dodofestival dag 2

 1. Anko zegt:

  jammer dat kinderen die een voetbalschirt aan haden niet het terrein op mochten

 2. Sybrand zegt:

  Complimenten aan de organisatie voor dit prachtige muziekfeest!
  Mag ik een kleine suggestie doen voor een volgende editie? Gebruik hardplastic statiegeld bekers ipv wegwerpbekers. Minder troep en beter voor het milieu.

 3. Johan zegt:

  Was er een dresscode?

 4. Jannekej37 zegt:

  Als er sommige kinderen wel met voetbal kleding naar binnen mochten klopt er iets niet, of de beveiligIng is voor bepaalde club, of geen 1duidig beleid.. jongens het gaat om kinderen die niet naar binnen mochten om dat ze een voetbalshirt aanhadden..

 5. B. Hoekstra zegt:

  Omdat clubcolors zoals bijvoorbeeld rivaliserende voetbalclubs en/of motorclubs kunnen leiden tot agressief gedrag, hebben wij als bestuur samen met de beveiliging besloten om deze te weigeren. Nadat wij te horen kregen dat er een kind geweigerd werd met een voetbalshirt hebben wij de beslissing gemaakt dit wel toe te staan (voor kinderen) en is er excuses aangeboden vanuit het bestuur aan het betredende kind en moeder.

Geef een reactie