Crea- & smulmarkt

  • Startdatum:
  • Starttijd:
  • Locatie: Plaza, Weverswal

Heerlijk Creatief nieuws uit centrum Bakkeveen ! Op zaterdag 27 mei  is er een creatieve smulmarkt in Bakkeveen. De markt begint om 14 uur en duurt tot 20 uur.  Het is in het Hemelvaartsweekend met veel vakantiegasten. Locatie: plein Plaza De Kolk en Weverswal vanaf De Brink.

Wat kunt u deze zaterdag in gastvrij Bakkeveen verwachten ?  Een gezellige, inspirerende markt, waar u zich geen moment zult vervelen ! In het centrum zullen meer dan 35 kramen worden bemand door ondernemers en bedrijven uit de regio. Zij presenteren hun biologische streekproducten.  U mag uiteraard proeven én kopen. Er zijn allerlei foodtrucks, die met hun smulwaren  bijna de hele wereld vertegenwoordigen. Een goede gelegenheid om eens nog onbekend maar wel erg lekker happerijen te proeven.

Het creatieve deel wordt verzorgd door kunstenaars die hun unieke creaties tonen. Zij laten zien hoe ze werken en geven uitleg en in een aantal gevallen kunt u zelf ofuw kinderen deelnemen. Artiesten en straatmuzikanten zorgen voor allerlei vrolijke optredens.

Speciaal voor de kinderen is er een poppenkast en een verhalenvertelster. Ook zijn er grote ballen waarin ze over water kunnen lopen. Kortom, het wordt een bijzondere zaterdag in Bakkeveen met kunst, internationale- en regionale heerlijkheden en veel muziek en vrolijkheid.

Kom genieten, proeven én beleven in Bakkeveen in het Hemelvaartsweekend op zaterdag 27 mei vanaf 14.00 uur.

Geplaatst in:

2 reacties op “Crea- & smulmarkt

  1. S zegt:

    Goede middag, even een opmerking over de datum. Gisteren krreg een flyer uitgereikt tijdens de kerstwandeling. Maar de datum hierop voor deze activiteit stond hier op 12 mei i.p.v. 27 mei.

    Mvg sg

Geef een reactie