Bakkeveenster Avond

  • Startdatum:
  • Starttijd:
  • Locatie: Dundelle terrein (tent)

De Bakkeveenster Avond (pubquiz en uitreiking donaties Vlooienmarkt en Dorpsbudget van Plaatselijk Belang) is in 2019 op Vrijdagavond 20 december in de Puur-Bakkeveen tent.

20 december Bakkeveensterjûn
Inloop vanaf 19:30
Start: 20:00

Bakkefeansterjûn gaat op chique
Tijdens de Bakkefeansterjûn is het een traditie dat de vlooienmarktcommissie cheques uitdeelt aan verschillende verenigingen of initiatieven. Om dit een extra feestelijk tintje te geven slaan Puur Bakkeveen en Dorpsquiz Bakkeveen dit jaar de handen ineen.
Het dorp is inmiddels al helemaal ondergedompeld in kerstsfeer en op vrijdag 20 december organiseren we daarom het Bakkefeanstergala in de tent. Tijdens deze avond is er naast de uitreiking van de mooie cheques en de jaarlijkse dorpsquiz ook live muziek aanwezig.
Voor de quiz zouden wij het fijn vinden wanneer je je individueel of als team (een team bestaat uit maximaal 6 personen) aanmeldt via quizbakkeveen@gmail.com, maar natuurlijk is het geen probleem als je je op de avond zelf aanmeldt.

De avond begint om 20.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur) en vindt plaats in de feestelijk aangeklede tent op het Dúndelle-plein. Dus kom in stijl en beleef deze unieke avond!

Geplaatst in:

1 reactie op “Bakkeveenster Avond

  1. Geert zegt:

    De eerste en enige echte dorpsquiz van en over Bakkeveen. Met medewerking van de vlooienmarkt. Opgave via quizbakkeveen@gmail.com

Geef een reactie