Autoritje in kader van NL-doet

  • Startdatum:
  • Starttijd:
  • Locatie: Bakkeveen

Uitnodiging NL Doet 2019

In het kader van NL Doet organiseert het SWAL (Samen Weven Aan het Leven) ook dit jaar weer een activiteit op vrijdagmiddag 15 maart a.s.

De samenwerkende organisaties zoeken chauffeurs die op deze middag een autoritje van ongeveer een uur in de omgeving met gasten willen maken. De gasten mogen de route bepalen.

En we zoeken gasten: mensen die niet of nauwelijks buiten de deur komen. U mag uzelf opgeven. Als u iemand anders wilt opgeven, dan graag eerst overleggen. De chauffeurs zoeken in de week ervoor contact met de gasten om afspraken te maken voor het ophalen.

Na dit autoritje is er een gezellig samenzijn in MFC De Swingel, Meester Geertswei te Wijnjewoude.
Daar wordt men rond 15:00 uur verwacht voor koffie/thee met wat lekkers, een hapje en een drankje. De middag zal ongeveer om 16:30 uur worden afgesloten, waarna de chauffeurs hun gasten weer naar huis brengen.

Aan deze middag zijn geen kosten verbonden. De chauffeurs rijden op vrijwillige basis, er is geen reiskostenvergoeding. Deze activiteit is gericht op mensen uit Ureterp, Wijnjewoude, Bakkeveen, Frieschepalen en Siegerswoude.

Aanmelden uiterlijk 8 maart a.s. bij
Mathilde Krijgsheld:
Telefoon: 0512-785391 of
App: 06-3000 8106
Email: mathildekrijgsheld@gmail.com

Graag doorgeven:
 naam, adres, mailadres en telefoonnummer chauffeurs
 naam, adres en telefoonnummer gasten

We hopen dat het weer een geslaagde middag wordt.

Geplaatst in:

Geef een reactie