Impressie Vlooienmarkt 1 juni 2024

We hebben weer een relatief goede markt achter de rug, boven verwachting gegeven het weer.

In de aanloop naar de markt werd er veel regen verwacht. Hierdoor krijgen de terreinen nauwelijks de kans om te drogen.  De dikste bui was donderdag 30 mei met 15 mm neerslag in ongeveer een kwartier tijd. Het boekingsproces was dinsdagmiddag 28 mei halverwege de middag al gestopt met 301 boekingen, omdat we voldoende ruimte voor de standhouders en bezoekers wilden hebben. Vrijdagmiddag bleek de stevigheid van het terrein toch wat mee te vallen en konden er nog ongeveer 100 standhouders bij. We zijn vrijdagavond 21 uur geëindigd met 410 boekingen. 

Zaterdagochtend trok er vrij onverwacht toch nog een stevige bui over Friesland. Maar deze keer bleef Bakkeveen gespaard. Standhouders vertelden dat ze bijna halverwege weer waren gekeerd vanwege de regen. Toch doorgezet. En gelukkig maar, want veel standhouders hebben tijdens de markt goed verkocht; velen waren tevreden over de lege ruimte in de auto of aanhangwagen. De zon scheen niet, maar met ca 15 graden was het goed marktweer. Klik hier voor Google reviews wat anderen ervan vonden.

De volgende markt is zaterdag 22 juni, kijk op www.bakkeveen.nl/markt voor alle info.

Hieronder een sfeer impressie met foto’s van Martijn van der Vaart.
Ook een paar luchtfoto’s van Peter Haan, genomen tegen het einde van de markt.

Geplaatst in: vlooienmarkt_2024, Vlooienmarkten

Geef een reactie