Steun onderzoek naar taaislijmziekte

Beste dorpsgenoten,

Graag wil ik Hans (87)  en Thea (86) helpen met het inzamelen van gebruikte postzegels en D.E. waardepunten. De opbrengst is voor onderzoek naar de taaislijmziekte NSCF =Nederlandse Stichting Cystic Fibrosis.

Hieraan zijn hun beide dochters overleden, Wytske Nynke in 1966, 3 dagen oud en Wietske in 1981, 13 jaar oud.  Ze zijn gaan sparen als verwerking om dit grote verdriet te verwerken. Hans en Thea scharrelden in meer dan 40 jaar al ruim € 260.000 bij elkaar voor dit goede doel. Door de hoge leeftijd van Hans en Thea is er betrouwbare opvolging gezocht en  gelukkig gevonden.

Het is eind vorig  jaar overgegaan naar, Rikus en Trienke, Alde dyk 76, 8407 AG Terwispel.  Maar de aanvoer stokt. Vandaar mijn nieuwe oproep.

Heeft u postzegels of D.E.-punten en wilt u dit goede doel steunen, lever ze dan a.u.b. bij mij in.
Kéa van der Meulen,  Lytse kamp 2,  Bakkeveen. Tel: 0516 – 54 17 36.

Kea vd Meulen

Geplaatst in: Oproepen

Geef een reactie