🌈Lytse Krumel🌈 heeft binnenkort plekjes vrij! 

Na de meivakantie (vanaf 13 mei ’24) komen er op maandag 2 plekjes vrij (0-4 jaar) voor een hele dag!  Kom jij samen met andere Lytse Krumels leuke avonturen beleven?!  We houden ervan om lekker buiten te spelen, daarbij zijn we niet bang om vies te worden!

Met onze grote “koets” (4-ling kinderwagen) kun je ons overal in Bakkeveen tegenkomen, we halen een boodschapje bij de winkel en maken graag uitstapjes naar de campings, speeltuin en we voeren graag de diertjes bij de dagbesteding.

We maken van elke dag een feestje, want met plezier is alles veel leuker!

Voor meer informatie kun je vrijblijvend contact opnemen met 06-15522394 🌈

Vrolijke groet,
Mirjan van der Veer-Klasen
Gastouderopvang Lytse Krumel

Geplaatst in: Dienstverlening

Geef een reactie