Slotplaats: winterpret van OERRR

Winterpret van OERRR op De Slotplaats

Het is tijd voor winterpret! Regen, sneeuw of zonneschijn, op woensdag 21 februari gaan we lekker naar buiten op landgoed De Slotplaats! De boswachters van Natuurmonumenten staan van 13:00 uur tot 16:30 uur voor je klaar bij de Speelnatuur van OERRR. Haal een stempelkaart en ga samen op pad, het bos in. Zoek de boswachter, ontdek wat er allemaal in het bos te beleven is in de winter en kruis je natuurvondsten aan op de bingokaart. Je kunt ook een vette vogelsnack maken en als je het koud krijgt kun je lekker opwarmen en popcorn poffen bij het vuur.

Winterpret is gratis voor OERRR leden, niet-leden betalen een bijdrage van €2,50. Online aanmelden voor de activiteit is niet nodig, betalen kan op locatie zowel contant als met pin. Wil je lid worden? Dat kan op 21 februari bij de boswachters. Je mag dan gratis meedoen én je gaat naar huis met een extra verrassing!

Goed om te weten:

  • Kleed je winterproof. Heb je het koud dan kan je jezelf warmen bij het vuur.
  • Neem je eigen tas mee om je winterknutsel mee naar huis te kunnen nemen.
  • Winterpret van OERRR op De Slotplaats is ook toegankelijk voor minder-valide bezoekers.

Meer info: klik hier.

Geplaatst in: Natuurmonumenten, Slotplaats

Geef een reactie