FoarDy: “wonen en meer”

FoarDy, wonen en meer is een nieuwe adverteerder op onze website.

Anneke de Haan is eigenaresse van de bloemenwinkel Foar Dy wonen en meer in Wijnjewoude.

Van jongs af aan is ze erg creatief en ben al op jonge leeftijd in aanraking gekomen met bloemen en dit is altijd zo gebleven.

Als eerste ben ik begonnen met een vakantiebaantje bij een bloemen kwekerij, wat een erg leuke en gezellige tijd was. Daarna ben ik al gauw in de weekenden in een bloemenwinkel terecht gekomen en dat vond ik een erg mooi vak, dat ik daarna een 3-jarige opleiding ben gaan volgen in Leeuwarden en aansluitend nog 2 jaar in Zwolle voor de opleiding gespecialiseerd bloembindster.

Tijdens en na de opleiding heeft Anneke bij verschillende bloemwinkels gewerkt en de nodige ervaring opgedaan. En na 20 jaar werken bij verschillende bloemenwinkels is ze het avontuur aangegaan om zelfstandig een eigen bloemen-woondecoratie winkel te beginnen.

Ik hoop jullie interesse te wekken en dat ik jullie van harte welkom mag gaan heten in mijn winkeltje achter huis.

Hoe is de naam ‘FOAR DY’ ontstaan?
“Een naam voor je winkel is lastig te bedenken. Wat is een leuke naam, en wat voor naam past bij mijn producten. Toen kwam ik erop omdat ik een ander ook wil blij maken met mij creaties. En ik maak dat voor jou, kwam ik op de naam ´Foar DY´ (dat `voor jou` betekent) Heel toepasselijk. Ook kun je bij ‘FOAR DY’ woonaccessoires en decoraties verkrijgen (vandaar Wonen en Meer). Ben je nieuwsgierig geworden?
Kom een keer langs! Wees welkom.

Klik hier voor de website

Geplaatst in: Winkels

Geef een reactie