Aanmelden voor crea- & smulmarkt 2024

De crea- & smulmarkt in het centrum van Bakkeveen is altijd op de vrijdag na Hemelvaartsdag. Dit jaar is dat vrijdag 10 mei. De markt begint rond 11 uur en duurt tot 18 uur. Er is natuurlijk ook veel vermaak, niet alleen voor de kinderen.

Smullen
De crea- & smulmarkt is een gezellige, inspirerende markt, waar je je geen moment zult vervelen ! In het centrum zullen meer dan 40 kramen worden bemand door ondernemers en bedrijven uit de regio. Zij presenteren hun streek- en regioproducten. Je mag uiteraard proeven én deze heerlijke producten mee naar huis nemen. Ook op de terrassen worden smulwaren aangeboden.

Crea-deel
Het creatieve deel wordt verzorgd door kunstenaars die hun unieke creaties tonen. Zij laten zien hoe ze werken, geven uitleg en in een aantal gevallen kun jezelf of je kinderen deelnemen met het maken van  uw eigen pot, sieraad of andere creatie. Humoristische artiesten en enthousiaste straatmuzikanten zullen er voor zorgen dat allerlei vrolijke optredens plaats vinden.

Kortom, het wordt een bijzondere vrijdag in Bakkeveen met kunst, internationale- en regionale heerlijkheden en veel muziek en vrolijkheid.

Info en aanmelden standhouders
Vanaf eind januari kun je je aanmelden als standhouder. Het maximum aantal is ca 40. Woon je in Bakkeveen of omgeving en heb je ook belangstelling om je producten te verkopen? Lees hieronder !

Wanneer:           Vrijdag 10 mei 2024 (dag na Hemelvaart) van 11 tot 18 uur. Deze dag zijn alle campings volgeboekt !
Waar:                   Centrum Bakkeveen
Wat:                     Markt van ca 40 kramen met creativiteit, streekproducten en lekker eten. Entertainment op de markt.
Impressie voorgaande jaren via www.bakkeveen.nl/crea
Kosten:

  • Kraam 4 m (incl. grondplaats): € 45,–
  • Alleen grondplaats 5 m:              € 30,–
  • Betaling per bank op IBAN: NL28 RABO 0389 0836 23 o.v.v. Naam en “markt-2024”.
  • Elektriciteit: klein gebruik is gratis, meer nodig dan in overleg.

Nadere info en aanmelden:      [email protected].

Geplaatst in: Crea & Smulmarkt

Geef een reactie