Sterren stralen overal…

Nadat Sinterklaas het land weer had verlaten, zijn de bestuursleden van buurtvereniging NAS bij al hun leden langs de deur gegaan om sterren uit te delen. Ook zijn er grotere sterren en een fairybell verspreid door de buurt geplaatst en strengen lichtjes opgehangen, waardoor de speeltuin nu prachtig wordt verlicht!

Het is leuk om te zien dat de sterren direct een plekje binnen in de vensterbank of buiten aan het huis of in de tuin hebben gekregen. De sterren stralen overal en zo zorgen we voor wat licht in de donkere dagen.

Maak gerust eens een wandeling door de NAS om alle stralende sterren te bewonderen!

Deze houten sterren met lichtjes er aan, zijn mede mogelijk gemaakt door subsidies vanuit het dorpsbudget, Foar ús Doarp en Rabo-clubsupport.

Onze dank gaat uit naar de mensen van De Scheperij die al die mooie sterren hebben gemaakt.

Buurtvereniging NAS
(Nije Buorren, Alde Drintsewei, Stoukamp)

Geplaatst in: Buurtverenigingen, Jaarwisseling

Geef een reactie