Knallen, ook voor kids

Op oudjaarsdag was er weer het traditionele carbidschieten in het weiland aan de Nije Drintsewei. Met voldoende rijplaten, een mooie ronde tent, verlichting/geluid en de stelling voor melkbussen. Het carbidschieten werd weer een groot succes.

Voor dat het zover was stond de “Kids Carbid Clinic” aan het begin van de middag op het programma. Om ervoor te zorgen dat er over 10 jaar nog ervaren carbidschieters zijn, had de organiserende Natte Strijker voor een heuse clinic gezorgd. De kinderen kregen instructie, konden oefenen en een diploma behalen. Zie onderstaande foto’s.

Daarna werd het schieten voor de grote knallers geopend. Ook de oudste generatie gaf nog een demonstratie van hoe je echt knallend carbid schiet.

In de tent was het razend druk. Niet alleen met horeca, maar ook Dj Jaldert en een live optreden van de Doelleazen zorgen voor veel entertainment en toeloop. (helaas geen foto’s).

Geplaatst in: Jaarwisseling

Geef een reactie