Siegerswoude: iepen tún

Fryslân iepent syn túnen 2023

Zaterdag 1 en zondag 2 juli van 10 tot 17 uur

De zes afdelingen in Fryslân van de landelijke vereniging GROEI & BLOEI organiseren in de maanden mei tot en met augustus zes weekenden, waarin in totaal  circa 50 tuineigenaren hun tuin openstellen voor belangstellenden.

Eén van de tuinen is: De tuin van Jaring en Annie van der Zee, Van Akenwei 26, 9248 SV Siegerswoude  

Hier, op de grens van Friesland en Groningen bevindt zich circa 1500 m2 tuinplezier met veel verrassende hoekjes en planten. Naast de schaduwborders is de centraal in de tuin gelegen vijver de blikvanger. In de overige borders vinden we vaste planten, diverse soorten hortensia’s en rozen in combinatie met siergrassen en dahlia’s. Clematissen zorgen in verschillende struiken en bomen voor extra kleur.

Kijk op drachten.groei.nl  voor meer informatie

Geplaatst in: Evenementen

Geef een reactie