Impressie vlooienmarkt 3 juni

Over het weer maakte niemand zich zorgen. Het is al 3 weken droog en dat blijft het ook nog wel eventjes. De temperatuur is soms wel een dingetje, maar deze zaterdag zal de wind wat meer uit de oosthoek waaien en iets warmere lucht leveren. Temperaturen van net onder de 20 graden en niet al te veel wind: ideaal voor de markt.

De markt was net niet volgeboekt: 583 boekingen. ’s Ochtends om half 5 stonden er al 10-tallen standhouders klaar om snel een plekje in te nemen. Het liep redelijk gespreid in de ochtend, zodat er nauwelijks filevorming was. De laatste standhouder kwam overigens pas tegen 9 uur binnen….

Het was iets minder druk met bezoekers deze markt. Weer op normaal niveau; we waren de voorgaande (vakantie)-markten ook wel een beetje verwend.

Hieronder een korte foto impressie en dan alweer op naar de volgende markt: zaterdag 17 juni. Kijk op www.bakkeveen.nl/markt

Foto’s www.martijnvandervaart.nl 

Geplaatst in: vlooienmarkt_2023, Vlooienmarkten

1 reactie op “Impressie vlooienmarkt 3 juni

  1. Anja zegt:

    Wij komen elke twee weken na bakkeveen. De nieuwe opstelling achter de bloemenkrans.vonden wij niet handig. Heel raar lopen.
    Maar misschien is het een kwestie van wennen. Maar ik vond het andere logische

Geef een reactie