Impressie Vlooienmarkt 20 mei

De 3e vlooienmarkt van 2023 zit er weer op. Het was zaterdag 20 mei 2023 goed marktweer. Temperaturen tegen de 20 graden, wel wat wind. Op de schaduwplekken was het een beetje koud. Het echt positieve was dat het vele dagen van te voren al bekend was dat het droog zou zijn deze zaterdag. Daarom was het aantal aanmeldingen voor de markt op de eerste aanmeld-dag (dinsdag) groter dan vorige keer.

Ook na afloop van de markt hadden velen weinig haast met inpakken. Het was lekker weer en waarom je dan haasten? Pas rond half 3 waren de meester standhouders vertrokken.

De markt was net niet volgeboekt. De teller bleef steken op 595 standhouders. Er waren iets minder auto-bezoekers dan vorige mark. Daar tegenover meer mensen lopend of op de fiets van de naburige campings. Er is op basis van de reacties van standhouders goed tot heel goed verkocht. Trouwens ook een standhouder gesproken die niet helemaal tevreden was….

De volgend markt is op zaterdag 3 juni. kijk hier voor meer info en boeken.

Hieronder een aantal sfeerfoto’s van www.martijnvandervaart.nl .

Geplaatst in: vlooienmarkt_2023, Vlooienmarkten

Geef een reactie