Impressie 14e Dorpen Oldtimer Evenement

14e Dorpen Oldtimer Evenement
op 29 april 2023

‘s Morgens vanaf half 9 kwamen de eerste voertuigen het Sligroterrein te Drachten oprijden. Om 10 uur stond het hele terrein vol met oldtimers auto’s,  motoren, bromfietsen, tractoren en stationaire motoren.

Om 10.15 uur gingen ze van start om de route te rijden. Eerst naar De Rispinge in Drachten, toen naar de Berkepôle te Bakkeveen en als 3e naar Plaza De Kolk te Bakkeveen om daarna weer terug te rijden naar het Sligroterrein.

Het was prachtig weer, dus alles kon rijden. En het publiek op het terrein en in de dorpen konden genieten van dit oude spul.
Het was een zeer geslaagde dag.

Namens het comité Berend en Wimke en vrijwilligers.

 

Hieronder nog een selectie foto’s……

Geplaatst in: Oldtimernieuws

Geef een reactie