Bakkeveen Actief 2023

Afgelopen dinsdag 2 mei 2023 is de 11e jaargang van de Bakkeveen Actief verschenen. De eerste versie verscheen in 2013.

Bakkeveen Actief is de recreatiekrant voor Bakkeveen en omgeving: 3 Provinciënland. In de krant uitgebreide artikelen over recreatie en een overzichten van vele activiteiten, evenementen, overnachtingsmogelijkheden en horeca in ons gebied.

Verkrijgbaarheid
De papieren versie van de krant wordt in Bakkeveen en vele dorpen bezorgd. Ook is de krant verkrijgbaar in de Poiesz-supermarkt in Bakkeveen, bij TIP-kiosk in Bakkeveen (naast zwembad) en bij een aantal campings.
Let op: Voor openingstijden van de TIP-kiosk kijk op www.bakkeveen.nl/tip

Uitgever is Kiwi-media uit Leek.

De digitale versie voor een klein scherm (scrollen): klik hier

En hieronder de bladerversie

 

Geplaatst in: TIP-Bakkeveen

Geef een reactie