Wildpluk op Slotplaats met Mieke Wesdorp

Op landgoed De Slotplaats gaan we een wilde kruidenwandeling organiseren met Mieke Westdorp. Daar waar je de natuur proeft, ruikt en ontdekt met alle grote kennis van Mieke en Jouke.

Mieke heeft 30 jaar kruidenthee gemaakt en maakt kruidenoliën. Ook is Mieke druk bezig haar levenswerk te bundelen met een prachtig kruidenboek die waarschijnlijk einde dit jaar uitkomt.

Aansluitend aan de kruidenpluk wandeling serveren we een 4 gangen lunch of 5 gangen diner zodat je proeft en beleeft wat je allemaal tegengekomen bent. De siroop is inbegrepen; de andere drankjes niet.

Wanneer lunch
Woensdagen 19 april en 7 juni van 10.30 tot 14.30 uur
Kosten € 60,– pp

Wanneer diner
Zondagen 23 april en 11 juni van 16.00 tot 21.00 uur
Kosten € 70,– pp

Waar?
De Slotplaats Bakkeveen

Reserveren op [email protected]

www.deslotplaatsbakkeveen.nl

telefoon: 06 22201770

Geplaatst in: Slotplaats

3 reacties op “Wildpluk op Slotplaats met Mieke Wesdorp

  1. vraag zegt:

    Mag je trouwens zomaar kruiden etc. plukken in de gebieden van Natuurmonumenten en andere terreinbeheerders? Ik kreeg eens een waarschuwing van een boswachter kreeg toen ik een paar takjes vlierbloesem plukte.

  2. John zegt:

    Het moedwillig verstoren en/of vernielen van flora en fauna lijkt mij geen goede zaak, zeker niet om dit te stimuleren onder het mom van ‘kijk wat je allemaal met de natuur kunt’. Er staat een volkstuin aan de andere kant van het dorp, daar is voldoende te halen

Geef een reactie