Frisian Motors viert 10 jarig jubileum

Frisian Motors opent feestelijk de deuren. Vanwege ons 10 jarige jubileum wordt er een open dag georganiseerd in Bakkeveen. Dit is voor iedereen die Frisian Motors interessant vindt of een kijkje in de keuken wilt nemen. Kom het jubileum vieren zaterdag 15 april tussen 10.00 en 14.00 uur.

Opendag 15 april
De open dag op 15 april vindt plaats van 10:00 tot 14:00 uur in Bakkeveen. Op deze dag is er vermaak voor jong en oud. Er kan een kijkje in de keuken genomen worden bij de productie van elektrische transporters. Er worden rondleidingen gegeven of je kunt zelf een route lopen over het terrein en door het pand. Hier is te zien hoe in Bakkeveen voertuigen worden opgebouwd die de hele wereld over gaan.

Daarnaast valt er iets te leren over de 10 jarige geschiedenis in ons FM museum en worden er workshops gegeven. Natuurlijk kan er met verschillende modellen en uitvoeringen gereden worden. Naast de elektrische transporters van Frisian Motors zullen er ook andere elektrische en waterstof producten te bekijken zijn.

Frisian Motors zorgt voor een hapje en een drankje en ook aan de jeugd wordt gedacht. Zo zal er een springkasteel te vinden zijn en als kers op de taart voor de jonge bezoekers is er ook een heuse kartbaan!

10 jarig bestaan
Als enthousiaste groep ingenieurs waren wij 10 jaar geleden gefascineerd door de opkomst van elektrisch vervoer. Wie zich verdiept in de techniek zal beamen dat elektrisch de toekomst is. Elektriciteit is gemakkelijk te transporteren en te beheren. Ook de opslag van de energie wordt steeds sneller, efficiënter en goedkoper. Gezien de opkomst van de volledige elektrische auto’s is er zeker sprake van een trend en komt daarmee de bewustwording op gang voor verbetering van het milieu. Frisian Motors heeft zich gespecialiseerd in betaalbare oplossingen die naast het milieu-aspect ook veel praktische voordelen bieden.

Frisian Motors
Frisian Motors ontwerpt en assembleert elektrische voer- en werktuigen voor particulier en professioneel gebruik. Frisian Motors was hiermee de eerste fabrikant in Europa die zich volledig richt op louter elektrische machines geschikt voor vele doeleinden. De producten hebben naast de verbetering voor het milieu (minder CO2) vele praktische voordelen. Minder lawaai, geen roet of stank, geen rompslomp met benzine, diesel en olie. Dat maakt ze daardoor ook zeer geschikt voor gebruik in afgesloten ruimtes of in aanwezigheid bij dieren. Bovendien zijn de machines nagenoeg onderhoudsvrij.

Zien wij u zaterdag?
Tot de open dag 15 april van 10:00 tot 14:00 uur bij Frisian Motors aan de Leidijk 1b te Bakkeveen.

www.frisianmotors.com

Geplaatst in: Bedrijven

Geef een reactie