Buslijn 89 stopt sinds deze week op Voorwerkersbrug

Sinds januari is de bus 189 vervangen door de 89, met als gevolg dat bushalte “voorwerkersbrug” op het shared space plein in Siegerswoude overgeslagen werd door de nieuwe 89, omdat de route was veranderd.

Na enkele online klachten én opmerkingen van buschauffeurs, heeft Qbuzz afgelopen weekend besloten bushalte “voorwerkersbrug’ te re-introduceren.

Het shared space plein heeft nu twee bushaltes voor de 89 aan de Ureterp kant van het plein. Helaas staat deze bushalte nog niet in het systeem, maar de verwachting is dat dit snel opgelost wordt, waardoor deze nieuwe haltes ook via de reisplanner te vinden zijn.

Ik wil iedereen danken die klachten heeft ingediend bij Qbuzz, zonder jullie was dit waarschijnlijk niet gebeurd.

Mente van den Bosch

Geplaatst in: Bakkeveen

Geef een reactie