Wedstrijd: Paaseieren in de Brink-boom

Wie maakt het mooiste ei voor een Paasei-boom op de Brink in Bakkeveen?

Kleur, plak, verf, macramé, haak, punnik of zaag je paasei?

Pasen is het feest van de lente. Een ei staat voor het begin, een nieuw leven en de start van de lente.

Een oude traditie die bijna vergeten is, maar in alle glorie weer terugkomt. Creëer je eigen paasei, maak er een lusje aan zodat het in de boom kan worden opgehangen. Je kunt je ei maken van verschillende materialen zoals katoen, wol, papier, papier-maché, hout, een uitgeblazen ei of wat je eigen fantasie je ingeeft. Iedereen kan meedoen, jong tot oud, gezin, vereniging, school, sportclub enz.

De drie mooiste eieren verdienen een mooie “Brink”-prijs! Dit wordt beoordeeld door een deskundige jury.

Breng je ei-creatie op donderdag 6 of vrijdag 7 april tussen 15.00 en 18.00 uur naar Dwarskamp 3. De organisatie maakt er een foto van en op zaterdag 8 april worden de eieren op de Brink in de boom gehangen. Zo kan iedereen tijdens de paasdagen de vrolijke paasboom bewonderen.

Doe mee met de start van de lente en ‘versier’ de vernieuwde Brink

Dit initiatief wordt ondersteund door: Plaatselijk Belang, Scholen, SCW, Zakenkring, Sportverenigingen, Volkstuin, Huisartsenpraktijk Bakkeveen, Vrouwen van Nu, Natuerferiening Bakkefean, WMO-dorpssteunpunt en It Keningsfjild.

www.bakkeveen.nl/bloeizone

Geplaatst in: Bloeizone Bakkeveen

Geef een reactie