Natuurmonumenten zoekt vrijwilligers voor De Slotplaats

Natuurmonumenten zoekt vrijwilligers ledenwerving en activiteiten voor De Slotplaats

Natuurmonumenten is zoek naar vrijwilligers die de bezoekers welkom heten op landgoed De Slotplaats. Enthousiaste mensen die mee willen denken en helpen bij de organisatie en begeleiding van evenementen en activiteiten, en waardering voor het gebied weten om te zetten in lidmaatschappen. Ben jij het visitekaartje van Natuurmonumenten en heb je hart voor mensen en voor de natuur? Meld je dan nu aan!

Uit heel de provincie komen mensen al van oudsher naar landgoed De Slotplaats om er te wandelen en te genieten van het oude bos met zijn dikke bomen en grote variatie aan planten en dieren. In het restaurant, gehuisvest in het karakteristieke landhuis, kun je genieten van heerlijke, streekeigen gerechten. En dan is er natuurlijk nog de Speelnatuur van OERRR, waar kinderen kunnen ravotten en lekker vies kunnen worden! Kortom, De Slotplaats heeft voor ieder wat wils en er werken is een feestje. Onze wens is om meer in contact te komen met de bezoekers van het landgoed zodat ze zich een welkome gast voelen bij Natuurmonumenten. Vorig jaar zijn we gestart met het aantrekken van vrijwilligers die zichtbaar aanwezig zijn in het gebied, diverse activiteiten organiseren en daarmee bestaande leden aan Natuurmonumenten binden en nieuwe leden werven. Dit groepje vrijwilligers willen we nu graag uitbreiden en een stap verder brengen. Je komt dus in een nieuw team terecht met volop kansen en ruimte voor eigen ideeën en inbreng.

Hanneke Wijnja
Boswachter Communicatie en Beleven landgoed De Slotplaats

Geïnteresseerd?
Ga je gemakkelijk een praatje aan, ben je graag buiten en wil je twee keer per maand helpen? Kom dan ons team versterken! Kijk voor alle details van deze vacature en om te solliciteren op de website van Natuurmonumenten.

Geplaatst in: Natuurmonumenten

Geef een reactie