Crea- & smulmarkt van start

De crea- & smulmarkt in het centrum van Bakkeveen is altijd op de vrijdag na Hemelvaartsdag. Dit jaar is dat vrijdag 19 mei. De markt begint rond 11 uur en duurt tot 18 uur. Er is natuurlijk ook veel vermaak, niet alleen voor de kinderen.

Omdat op deze dag ook het vernieuwde centrum officieel zal worden geopend, zal het vertier na afloop van de markt nog een paar uurtjes doorgaan.

Smullen
De crea- & smulmarkt is een gezellige, inspirerende markt, waar je je geen moment zult vervelen ! In het centrum zullen meer dan 40 kramen worden bemand door ondernemers en bedrijven uit de regio. Zij presenteren hun streek- en regioproducten. Je mag uiteraard proeven én deze heerlijke producten mee naar huis nemen. Er zijn allerlei foodtrucks, die met hun smulwaren bijna de hele wereld vertegenwoordigen. Een goede gelegenheid om eens nog onbekend maar wel erg lekkere hapjes te proeven.

Crea-deel
Het creatieve deel wordt verzorgd door kunstenaars die hun unieke creaties tonen. Zij laten zien hoe ze werken, geven uitleg en in een aantal gevallen kun jezelf of je kinderen deelnemen met het maken van  uw eigen pot, sieraad of andere creatie. Humoristische artiesten en enthousiaste straatmuzikanten zullen er voor zorgen dat allerlei vrolijke optredens plaats vinden. Ook clown Slem zal dit jaar niet ontbreken !

Kortom, het wordt een bijzondere vrijdag in Bakkeveen met kunst, internationale- en regionale heerlijkheden en veel muziek en vrolijkheid.

 

Info en aanmelden standhouders

Inmiddels zijn een kleine 30 van de 40 standhouders geboekt. Woon je in Bakkeveen of omgeving en heb je ook belangstelling om je producten te verkopen? Lees hieronder !

Wanneer:           Vrijdag 19 mei 2023 (dag na Hemelvaart) van 11 tot 18 uur.
Deze dag zijn alle campings volgeboekt !
Waar:                   Centrum Bakkeveen (vernieuwd centrum  !)
Wat:                     Markt van ca 40 kramen met creativiteit, streekproducten en
lekker eten. Entertainment op de markt
Impressie via www.bakkeveen.nl/crea
Extra:                   Feestelijke opening van het vernieuwde centrum van Bakkeveen
Kosten:

  • Let op: Deze keer sterk gereduceerd tarief, omdat er sponsoring beschikbaar is door de opening van het gerenoveerde centrum.
  • Kraam 4 m (incl. grondplaats): € 45,–   € 30,–
  • Alleen grondplaats 5 m:                 € 25,–   € 10,–
  • Betaling per bank op IBAN: NL28 RABO 0389 0836 23 o.v.v. Naam en “markt-2023”.
  • Elektriciteit: klein gebruik is gratis, meer nodig dan in overleg.

Aanmelden:      Via mail [email protected] (of [email protected]).
Nadere info:      Vincent Veldhoen tel. 06 – 5133 0948

Geplaatst in: Crea & Smulmarkt

Geef een reactie