Bijeenkomst “Op naar de toekomst van VV Bakkeveen!”

Op 12 januari hebben we met veel Bakkefeansters die onze voetbalclub een warm hart toe dragen gesproken hoe we ons mooie clupke levend kunnen houden.

Een groep leden heeft zich deze vraag gesteld en nagedacht over de toekomst van vv Bakkeveen. En vooral ook hoe we van iedereen die betrokken is bij vv Bakkeveen input kunnen krijgen over wat er leeft en suggesties hoe het beter zou kunnen. Dit met het doel om mensen te blijven binden aan voetbal en onze club. Van jong tot oud.

Nu zijn we toe aan de volgende stap en willen we iedereen uitnodigen om mee te denken, aan te geven waar we mee aan de slag zouden moeten. En hoe we met zijn allen een mooie toekomst voor VV Bakkeveen kunnen realiseren. Vragen die hierbij centraal staan zijn: Wat willen we zijn als VV Bakkeveen? Wat willen we absoluut behouden en wat willen we verbeteren?

We nodigen je uit om hier op donderdag 16 maart 19:30 uur in de voetbalkantine met ons over na te denken en je mening te geven over de toekomst van vv Bakkeveen.

met vriendelijke groet,
De Aanjagers commissie

Geplaatst in: Voetbal

Geef een reactie