vv Bakkeveen wint met 2-1 van MKV’29

Afgelopen zondag moest vv Bakkeveen het thuis opnemen tegen MKV’29. Op dat moment de nummer 10 (Bakkeveen) tegen nummer 12 van de 3e klasse B Zondag Noord.

Vorig seizoen zaten vv Bakkeveen en MKV’29 in de 4e klasse, waarbij MKV’29 kampioen werd en Bakkeveen 2de. Beide ploegen kunnen wel wat punten gebruiken om uit de ‘degradatiezone’ te komen, bij een paar winst partijen sluit je ook zo weer aan bij de ‘middenmoot’. (zo dicht zit het onderin bij elkaar)

Zondag waren beide teams dan ook gebrand om te winnen. Zo ging de eerste helft qua kansen en spel gelijk op, al had Bakkeveen iets meer balbezit. In de eerste helft werd 2 keer gescoord, 1 keer door Rick Douwsma en 1 keer door Carlo Schambach (MKV’29), maar beide doelpunten werden afgekeurd wegens buitenspel.

De tweede helft maakte Carlo Schambach via een counter in de 74ste minuut de 0-1, dat werd gevierd als de overwinning. Niet veel later kreeg Jesse Peter van den Bos zijn tweede gele kaart en moest het veld verlaten. Bakkeveen bleef strijden om minimaal een punt aan de wedstrijd over te houden. Zo wist Bas van de Belt in 89ste minuut via een kopbal de 1-1 te maken. En het werd nog veel mooier voor vv Bakkeveen, in de allerlaatste minuut van de blessuretijd wist Tjalling Dekker de 2-1 op het scorebord te brengen en zo bleven de 3 punten in Bakkeveen. Door de overwinning is Bakkeveen een plekje gestegen naar plaats 9.

Morgen gaat vv Bakkeveen naar Ameland en zal het dan opnemen tegen Geel Wit. Mocht Bakkeveen die wedstrijd ook winnen kunnen ze nog een plekje stijgen op de ranglijst al zijn ze dan wel afhankelijk van de andere uitslagen.

 

Onderstaand een aantal foto’s van afgelopen zondag. (foto’s: Martijn v/d Vaart)

Geplaatst in: Voetbal

4 reacties op “vv Bakkeveen wint met 2-1 van MKV’29

  1. sjok-sjok zegt:

    Als je met 11-1 van je rechtstreekse concurrent verliest, dan zit er iets goed mis. Blamage!!

  2. Albano zegt:

    Gewoon snel vergeten deze wedstrijd. Jongens doen het goed! ….achterhoede op orde….en niet teveel te lang tik-tak. Doelpunten van Bakkeveen komen heel vaak uit direkt lange ballen en/ of voorzetten nl.

Geef een reactie