Dit jaar weer Koningsdagfeest ?

Beste inwoners van Bakkeveen,

Al vele jaren wordt er op de ochtend van Koningsdag (27 april) een laagdrempelig (jeugd)-feest in Bakkeveen georganiseerd. Er is een kindervrijmarkt en wat ludieke spelletjes voor de kinderen. Voor de ouders en andere belangstellenden een mooie gelegenheid om even bij te kletsen.

Wij, Aukje en Ingrid Anna, gaan stoppen met de organisatie van dit gebeuren. Wie wil het stokje van ons overnemen. Je kunt ons bereiken via mail:  [email protected]

We zijn er jaarlijks ongeveer 10 tot 12 uur mee bezig inclusief de dag zelf. Het draaiboek ligt klaar maar dat kan natuurlijk naar bevindt van zaken worden aangepast; we willen je graag tekst en uitleg geven. Ook is er budget beschikbaar.

Aukje en Ingrid Anna

PS: Klik via deze pagina op de jaarlijkse vieringen

Geplaatst in: Koningsdag, Oproepen

Geef een reactie