Let op: oplichters actief

Gistermiddag (dinsdag 13 december) tussen 13:30 en 15:00 hebben 2 personen een bezoek gebracht aan een adres in Bakkeveen. Deze personen waren keurig gekleed en waren zeer fatsoenlijk. Ze deden zich voor als medewerkers van de Rabobank.

Je raadt het al: er moest iets van de bankrekening aangepast worden; daarom moesten ze binnenkomen en pinpas en computer gebruiken. Te goeder trouw is de informatie verstrekt en het resultaat: alle (spaar)-geld is verdwenen.

Als iemand dinsdagmiddag tussen 13:30 en 15 uur iets opmerkelijks heeft gezien (auto, personen) in omgeving Boskkamp/Merskekamp of elders wat met deze oplichting te maken kan hebben, dit dan graag aan de politie doorgeven. Ook eventuele camerabeelden zijn welkom.
(Bovenstaande informatie en oproep via familie van betrokkene).

Geplaatst in: Bakkeveen

1 reactie op “Let op: oplichters actief

 1. Jetty zegt:

  PAS OP,
  Vandaag rond het middaguur wederom een oplichting in Bakkeveen. Dit keer één jonge man, gekleed in shirt met letters, jasje er over en donkere broek. Donkerblond en jong.
  Hij is achter mijn moeder aan naar binnen gelopen en heeft het pasje uit de portemonnee gehaald. (of iemand die er achteraan is gelopen?)
  Daarna is er gebeld en gezegd dat haar pasje weg is, in de paniek heeft ze haar pincode blijkbaar gegeven. Er is veel geld van de spaarrekening gehaald.

  Als iemand deze jonge man (en eventuele handlanger) heeft gezien, of de auto waar ze in zaten dit graag aan de politie doorgeven. Op de hoek Greate Kamp/ Mjûmsterwei.

Geef een reactie