Carbidschieten

Gaan we weer carbid schieten dit jaar? Een retorische vraag voor sommigen, maar niets is vanzelfsprekend. Als het nu gaat om wereldvrede of iets waar je zelf vrij eenvoudig invloed op hebt.

En dus toch de uitnodiging voor het knalfeest. Hunkerend kunnen we weer uitkijken naar het koude biertje of de warme gluhwein, de geur van bruisend carbid, de plaatselijke warmte van een vuurton, de hoop op een grote knal en de angst voor zoveelste flop.

Wellicht valt er op feestelijk gebied nog wel meer om naar uit te kijken, we zijn op dit vlak zeker niet zonder doel. Dus vergeet je carbidbus niet en verontschuldig je alvast voor degene die het avondeten voor je serveert.

Zaterdag 31 december 2022 vanaf 14 uur op locatie aan de Nije Drintsewei.

Geplaatst in: Jaarwisseling

Geef een reactie