Bloembollenmanden een groot succes in Bakkeveen

Herfsttijd is bollenplanttijd. Dus nu in actie komen is in het voorjaar extra genieten van een kleurrijke bloemenpracht. Met de actie meer “Kleur naast de deur” had de Doarpstún Bakkeveen een aantrekkelijk voorstel gedaan aan de inwoners van Bakkeveen om voor een aantrekkelijke prijs een bloembollenmand samen te stellen.  Afgelopen vrijdag 9 december was het zover en hebben een flink aantal inwoners van Bakkeveen een bloembollenmand samengesteld. De materialen voor deze manden waren door de Doarpstún beschikbaar gesteld.

Het was soms even wachten maar onder het genot van een kerstkoekje en voor de liefhebbers een glaasje glühwein kwamen er mooie gesprekken op gang. Een dergelijke actie zorgt ook weer voor onderlinge verbinding van de inwoners van Bakkeveen. Dit is ook een van de doelstellingen is van de Doarpstún. Er werd stevig door gewerkt en binnen 2 uur waren er ongeveer 80 manden gemaakt waarmee de aanwezigen weer vrolijk naar huis vertrokken om uit te zien naar een vrolijkbloeiend voorjaar bij de voordeur. Het was zeker weer een mooi initiatief voor het versterken van de biodiversitei

t in Bakkeveen.

 

Geplaatst in: Algemeen, Doarpstún

1 reactie op “Bloembollenmanden een groot succes in Bakkeveen

  1. Annemarie Bongers zegt:

    Hele gezellige happening met prachtig resultaat.

Geef een reactie