Zet Vrijwilliger in het zonnetje

7 december dag van de vrijwilliger
Wie wilt u in het zonnetje zetten?

U hebt het vast al gelezen in de Sa! en op diverse plekken posters zien hangen en in uw dorpshuis de boxen zien staan waar u een kaartje in kan doen waarin u ons kunt laten weten welke vrijwilliger(s) u in het zonnetje wilt zetten.

Overal in Opsterland zijn vrijwilligers actief met enorme inzet. Woensdag 7 december is de dag van de vrijwilliger. Op deze bijzondere dag zetten wij graag de vrijwilligers in het zonnetje door ze te verrassen met een bedankje.

Kent u iemand, een groep of een organisatie die op de Nationale Vrijwilligersdag een bedankje verdient. Laat het ons weten u kunt nog tot en met 30 november ons doorgeven. Uit alle inzendingen trekken we per dorp twee inzendingen die we trakteren op een feestelijke taart. Daarnaast willen we graag uw bedankje plaatsen in de krant.

Stuur een e-mail naar een van de onderstaande mailadressen met daarin: uw naam, uw telefoonnummer, de naam van de vrijwilliger, het dorp waar de vrijwilliger woont, welke organisatie de vrijwilliger zich voor inzet en het bedank-tekstje om te plaatsen in de krant.

U kunt persoonlijk een bedankje plaatsen, maar ook namens een organisatie waar de vrijwilliger of vrijwilligers werken. Geen e-mail? Geen probleem. In alle dorpen liggen op verschillende plekken antwoordkaartjes waarmee u het bedankje voor uw vrijwilliger kunt doorgeven. In ieder geval liggen de kaartjes in de dorpshuizen.

Aanmelden en meer informatie:

Geplaatst in: Oproepen

Geef een reactie