Een boek met foto’s en verhalen van Daphne Wesdorp.

Dorpsbewoner Daphne Wesdorp uit Bakkeveen deed een half jaar verslag vanuit Oekraïne. Nu is ze even terug, en vraagt ze jullie aandacht en steun voor een boek wat ze maakt met verhalen en foto’s van de grond.

 

HET BOEK.
Het is mijn wens om de foto’s en verhalen van de afgelopen maanden te bundelen in een boek. Dit boek laat de politieke discussie die de media domineert voor wat het is, en vertelt de alledaagse verhalen van Oekraïners in tekst en beeld. Uitgeverij Komma heeft toegezegd mijn boek te willen uitgeven en vormgever Wout de Vringer zal het ontwerp voor het boek maken.

 

Onderstaand een filmpje van Daphne met beelden van de oorlog in Oekraïne.

 

HELP JE MEE?
Ik heb jouw donatie hard nodig om de kosten te kunnen dekken en het boek zo snel mogelijk te realiseren. Ik hoop dat het boek in januari 2023 al in de winkels zal liggen.

Een deel van de opbrengst zal worden gedoneerd aan SAR (Search and Rescue) Kharkiv Donbas. Dit team van jongeren kan iedere bijdrage goed gebruiken, en ik weet zeker dat iedere cent op de juiste plek terecht komt. Andre en Pasha gaan samen met hun team tot het uiterste om verloren familieleden te traceren en achterblijvers te evacueren uit de dorpen die onder vuur liggen.

Alvast dank voor je hulp, ook namens André en Pasha!

Via deze link kom je op de website waar je een donatie kunt doen.

 

Je kunt een x- bedrag doneren, maar je kunt ook kiezen uit een voorgeselecteerde tegenprestatie. (bijvoorbeeld: Het boek)
Wil je meer zien? Veel van de foto’s die Daphne in Oekraïne heeft gemaakt kun je ook vinden op haar Instagram.

Geplaatst in: 2022-gebeurtenissen

1 reactie op “Een boek met foto’s en verhalen van Daphne Wesdorp.

  1. Francine Moormann zegt:

    Beste Daphne, ik heb een abonnement op het ND en volg jouw reportages. Wat kan jij mooi schrijven! Maar elke keer denk ik: dat kind waagt hier haar leven voor. Wat ben jij moedig! Ik bid dat God jou spaart en behoedt en denk aan psalm 91:Rampen zullen jou niet treffen want Hij behoedt jou.
    Een 71 jarige lezeres uit Amsterdam

Geef een reactie