Oproep: World Servants

We zijn al weer een aantal weken terug in Nederland maar, de ervaringen in Nepal zullen we niet gauw vergeten. In de drie werken dat we in Nepal zijn geweest om daar voor en met de Light House Foundation een aantal klas lokalen te bouwen, is het ons gelukt om vier klaslokalen af te bouwen.

De locatie waar de school gebouwd is ligt in een buitenwijk van Kathmandu. De kinderen die er les ontvangen zijn leerlingen uit de laagste kaste van de bevolking in Nepal. Door middel van onderwijs wordt aan deze kinderen een betere toekomst geboden.

Tijdens onze verblijf ontmoetten wij Hanna Badi. Zij is in haar tienerjaren door de Light House Foundation uit de seksindustrie gehaald. Zij vertelde aan ons haar pakkende verhaal over de gevolgen die de achternaam Badi heeft voor de rest van haar leven. Door middel van onderwijs en opvang van de Light House Foundation heeft zij een betere toekomst gekregen. Mocht je meer willen lezen over het leven van Hanna kan ik je het boek No longer untouchable aanraden. Hiermee steun je ook de Light House Foundation.

Met onze bijdrage hopen we dat de Light House Foundation nog vele kinderen een betere toekomst kunnen bieden.

Mocht je meer willen weten over het project trek ons aan de mouw en we vertellen er graag mee over.

Met vriendelijke groet, Gerwin en Krijn

 

World Servants is een christelijke organisatie die jongerenreizen naar arme landen organiseert om daar scholen of ziekenhuizen te bouwen. Door hier acties te voeren kan je daar bouwen. Lijkt het je ook leuk om mee te gaan en ben je 15 jaar of ouder dan wil ik wil je graag helpen bij het voeren van deze acties en je voorbereiden op wat komen gaat. Zie hiervoor ook de nieuwe brochure van World Servants, of kijk op de site   https://www.worldservants.nl/werkvakanties

 

Voor inlichtingen World Servants Bakkeveen: Johanna Ekas,  Boskleane 31 Bakkeveen,  [email protected]

 

Geplaatst in: World Servants

Geef een reactie