Vrouwen van Nu: de foto’s ….

Zoals beloofd komen nu de foto’s van onze muziekavond en het bootreisje.

De muziekavond werd verzorgd door diskjockey Aalstje Ypey. We deden een muziekquiz, bij het beantwoorden van de vragen voor iedereen, moest je in een piepbeest knijpen voor het goed antwoord, of bij een a, b of c vraag moest je een cd opsteken met a, b, of c erop. Maar je moest wel het goede antwoord weten anders gingen je punten eraf. Er waren ook vragen bij waarop je moest dansen, nou daar wist Eppie Pera wel raad mee, ze deed perfect Michael Jackson na met de Moonwalk.

We hebben erg veel gelachen, gedanst en gezongen, Aalstje mag zeker nog een keer komen.

Dan ons bootreisje op 13 mei, met de bus naar Drachten waar we op de boot stapten: de ‘Harmonie’.

Eerst maar koffie/thee met gebak. Iedereen had de corsage op die Lia Balm gemaakt had voor het jubileumfeest (75 jarig bestaan).

Een geweldige Friese lunch met alles erop en eraan. Dan maar even de benen strekken in Grouw de meeste vrouwen gingen daar rondwandelen en winkelen.

Bij terugkomst op de boot werden de dames verwelkomt door een quizmaster, ze schotelde de dames 25 vragen voor. Er mocht niet voorgezegd of afgekeken worden want dan kwam de quizmaster met haar vliegenmepper langs. Sommige vragen waren zeer pittig bleek achteraf.

Er waren drie dames die bijna alles goed hadden:

  • Sieta 20 goed
  • Ine 19 goed
  • Eja 17 goed

Ze werden beloond met wat lekkers en een medaille. Daarna was het tijd voor een hapje en een drankje, want dat hadden we wel verdiend. We genoten van het reisje, er werd veel gelachen en gepraat, maar aan alles komt een eind, Mary bedankte ons voor de gezellige dag en dat het een geslaagd feestje was geworden. Dat kon iedereen alleen maar beamen.

Truus Witteveen

Geplaatst in: Vrouwen van Nu

Geef een reactie