Impressie vlooienmarkt 23 juli

De weersverwachtingen voor de markt van 23 juli waren eerst nog wat ongeloofwaardig: er werd droog en niet te warm (rond de 20 graden) weer beloofd. Maar als het boekingsvenster op dinsdag 19 juli opengaat is het een snikhete dag met temperaturen in onze omgeving tot ca 35 graden. Daarom komen de boekingen die dag wat aarzelend op gang. Maar de paar dagen erna raken we bijna vol: 586 boekingen.

Ook rekenden we op redelijk veel publiek: de eerste vakanties zijn begonnen; de campings in en rond Bakkeveen zijn al wat voller geworden. Dat betekent wat meer auto-bezoekers, maar vooral veel op de fiets en wandelend. De standhouders waren redelijk vroeg, maar publiek was duidelijk later dan voorgaande markten. Dit werd tussen 8 en 9 uur ingehaald en tussen 9 en 10 uur kwamen er erg veel bezoekers binnen. Hierdoor waren er ruim meer auto-bezoekers dan vorige markten.

’s Ochtends was het eerst zonnig zodat de temperatuur snel opliep van 12 naar ca 18 graden. Om 10 uur raakte het bewolkt, zodat de temperatuur op deze 18 graden bleef hangen. Lekker marktweer. De meeste standhouders bleven tot ruim na 13 uur.
Volgende markten: 6 en 13 augustus. Normaal zou 20 augusuts zijn, maar dat lange weekend is er 3 dagen Dodofestival en dan past er echt geen vlooienmarkt meer bij. Daarom in augustus week-op-week. www.bakkeveen.nl/markt .

Hieronder een foto impressie van martijnvandervaart.nl .

Geplaatst in: vlooienmarkt_2022, Vlooienmarkten

Geef een reactie