Impressie vlooienmarkt 4 juni

Zaterdag 4 juni, de zaterdag voor Pinsteren 2022, was de 4e vlooienmarkt van dit jaar in Bakkeveen. Het aantal standhouders van 507 was redelijk goed voor een Pinksterweekend, wanneer er altijd vele evenementen en activiteiten zijn om te bezoeken.

Het weer zat reuze mee. Al lang werd er mooi weer verwacht en dat was het ook. Hoewel er een koude wind uit oostelijke richtingen stond. Voor wie een plekje in de schaduw had, scheelde dat wel een jack en lange broek.

Veel bezoekers kwamen op de fiets of wandelend van de vlakbij gelegen campings. Het aantal parkerende auto’s op onze terreinen was wederom boven het gemiddelde.

Hieronder een foto-impressie van Martijn van der Vaart en Jacob de Vries.

 

Geplaatst in: vlooienmarkt_2022, Vlooienmarkten

Geef een reactie